LOKOMOTIV

Båda lagen fortsätter att spela dåligt med långbollar och felpassar.

Lokomotiv Blackeberg - Olympiacos 3-6 (2-3)

 

Denna måndag hade börjat precis som den slutade, mörkt utomhus och ångest i tanken. 
Vi hade arrangerat en stödmedlemsdag med korvgrillning och mingel för våra trogna supportrar.
Inmarschen med loketlåten och Ultraz som körde på med ett mäktigt tifo där flaggor, banderoller och rökbomber var i fokus. Väldigt bra anordnat utav Axel Nidén (framtida spelare i loket).

Matchen rullade igång och det var Olympiacos som hade mest boll på det våta underlaget, tempot var oerhört lågt och loket visste inte om det var bättre att pressa högt eller vara tålmodiga som i de senaste matcherna. Efter 11 minuter så kommer första målet ( ursäkta om jag blandar ihop situationerna) ett inlägg som skarvas tamt in vid bortre stolpen. 

Men sedan började det hända saker utav två samba lirare, Viktor och lillen hittade varandra två gånger om. Första målet är en delikatess där lillen slår ett perfekt inlägg till en inrusande Viktor som bröstar ner bollen vid straffpunkten och slår direkt till på volley och sätter den precis vid stolproten! 2-1 kommer av bara farten där lillen släpper ut den på olin som tar avslut. Målvakten touchar ut avslutet rakt på lillen som knäar bollen på viktors knä och in i mål. Misstänkt offside situation men vändningen var fullbordad. En ny vinst var det enda möjliga kändes det som vid det är laget.

Helt plötsligt så sätter Olympiakos 2-2 på en fast situation, väldigt likt första målet. 2-3 kommer av ett utav väldigt många dåliga domslut från domaren som väljer att blåsa straff för en helt ofrivillig hands på Karls, dålig straff men jock slänger sig åt fel håll tyvärr.
Halvtid.

Matchen sparkas igång igen och loket har ändrat taktik från 4-5-1 till 4-4-2. Båda lagen fortsätter att spela dåligt med långbollar och felpassar. 4-2 kommer från en frispark som är väldigt tveksam då Olympiakos spelarna för dagen måste ha käkat något dåligt innan matchen då de ramlade för allt( till och med av sig själva ibland) domaren måste ha tyckt synd om dom då han i varje situation blåste frispark fördel olympiakos. Frisparken borrade sig in i jockes bortre hörn. 5-2 kommer av att loket ska ha en frispark då karagounis hoppar in med dobbarna först och stämplar undertecknad, domaren kollade åt ett annat håll och karagounis kan bara chippa över en utrusande jock. Nu började de kännas tungt men som vanligt så kämpar vi på trots underläge, 5-3 kommer och detta genom en snabb spelvändning. Målskytt var Karlman.  Loket har mer och mer boll men de farliga lägen kommer aldrig. Istället låter vi papadopoulos få smälla dit 6-3 ett väldigt bra avslut utanför straffområdet som sitter upp i nättaket.
Matchen slut.

Hatten vandrade vidare till Viktor som blev tvåmålsskytt denna match.
Man kan skylla på mycket saker denna match, vädret, domaren eller att Babis Stefanidis( en väldigt bra fotbollsspelare) stod för all kreativitet på planen för Olympiakos. Men vi måste se på vårt eget spel, det här håller inte, vi måste bli bättre på att spela runt bollen längst backen. 

Nu är det bara att ta nya tag och tagga inför Täby på lördag! Där gäller det att vi visar våran loket-anda och går in med fullt fokus.
Tack o hej!