20210524_110435_0000

Loket jubilerar - 25 nedrans år

I dagarna kommunicerades från myndighets- och förbundshåll att säsongen 2021 kan starta upp per den 1:a juni.

Glädjande nyheter som också får markera startskottet för firandet av Lokomotivs 25-årsjubileum. Vi kommer under den närmsta tiden lansera en rad nyheter, främst via våra sociala kanaler så följ oss på Instagram, Facebook och Twitter så missar du ingenting. Allt sker under hashtaggen #loket25nedransår

Redan nu har vi presenterat ett jubileumsemblem, ett jubileumsmatchställ och nu, när denna nyhet publiceras, så lanserar vi även den splitternya webshopen där du som Lokomotivare kan beställa din alldeles egna Loketmerch. Shopen innehåller bland annat en ruskigt snygg hoodie, en replica på årets matchtröja och mycket mer.  

Missa för allt i världen inte jubileumspaketet där du erhåller en liten mängdrabatt om du beställer samtliga jubileumsartiklar!

Du når webshopen via bannern här ill höger eller via följande länk: https://www.simplifyshop.se/butik/foreningar/lokomotiv-blackeberg/

Väl värt ett besök och en beställning bidra till att stärka klubbens finanser. Leverantören Simplify Solutions står för plattformen men nettovinsterna går oavkortat till Loket. Det gör också att vi kan hålla förhållandevis rimliga priser.  Stort tack för detta Simplify!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter