20210524_110435_0000

Förlust i tät drabbning mot Wollmars

I går spelade Loket sin åttonde match för säsongen. För motståndet stod Wollmars och spelplatsen var Östermalms IP, där Loket för några veckor sen tog sin första trepoängare denna säsong (mot Ljungbacken). Tyvärr slutade det inte lika väl denna match.

Om matchen finns det i ärlighetens namn inte jättemycket att rapportera kring. Det var inget vidare spel från något av lagen och det var rejält chansfattigt i båda riktningarna. Att det stod 0-0 i paus var helt i linje med hur matchen sett ut. Riktigt trist dock att Erik Jörmyr, lagkapten för dagen, åkte på en muskelskada i slutet av första halvlek.

Den andra halvleken fortsatte i samma anda som den första. I mitten av halvleken föll matchens enda mål efter en individuell insats. Wollmars välmeriterade Jan Tauer (tidigare bl.a. Djurgården) skickade in en hård inåtskruvad hörna som gick direkt i mål i det bortre krysset. Loket hade svårt att etablera ett spel, men i matchens slutminut var man väldigt nära att kvittera. Mohamed Messaoud tog sig ned på kortlinjen och passade snett-inåt-bakåt. Domaren valde dock att döma bollen som ute (oerhört svårbedömt) så att Axel Oljons satte inspelet i mål saknade betydelse.

Noll poäng för Loket igår alltså. Positivt dock att försvarsspelet alltjämt ser stabilt ut (bara två insläppta mål senaste tre matcherna). Det återstår nu tre omgångar och först ut väntar Högalid hemma på Mossen 28 september. En riktig nyckelmatch för båda lagen, där Högalid mer eller mindre måste vinna för att ha en chans att hänga kvar.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter