20210524_110435_0000

Nystart!

Pga samhällssituationen har värdet av att kommunicera information kring vår föreningsverksamhet inte känts relevant sedan det senate inlägget i april, i synnerhet inte då seriespelet i våras ändå ställdes in. Men nu väntar  äntligen seriepremiär nästa helg och rapporteringen kommer därför nu trappas upp igen.

Efter att det blev klart att det inte skulle spelas några matcher under vårsäsongen fick laget helt enkelt rekonstruera sitt säsongsupplägg. Loket har under våren tränat på två gånger i veckan med uteslutande god närvaro. En topp nåddes då hela 29 spelare infann sig på en träning i maj. Vårens följetång blev att laget genomförde en intern tävling, Porsborn Cup, där varje spelare samlade poäng på olika vis under träningarna. Axel Oljons stod till slut som segrare i denna tävling.

I spelarväg kommer Loket till höstsäsongen med två spelare färre än tidigare. Det är två spelare som ännu inte hunnit tävlingsmatchdebutera. Joel Törmö har flyttat till Göteborg, vilket såklart medför att han inte kan spela något framöver. Johan Hedberg har fått grönt ljus att flyga till USA för att avsluta sina studier. Johan hinner dock spela en träningsmatch nu på söndag (se nedan) och han har anmält intresse för att ansluta till Loket när han kommer hem till Sverige i maj nästa år. Truppens storlek är dock alltjämt i linje med vad klubben har som ambition, men det är såklart trist att tappa spelare.

Efter drygt en månads sommaruppehåll har träningarna dragit igång igen. Serien drar igång nästa helg, men Loket kommer  som nämnt spela en träningsmatch redan nu på söndag. Den spelas mot dövlandslaget kl 9.30 på Kanalplan på Södermalm. Sedan väntar genrepsträning på onsdag och nästa helg alltså, närmare bestämt söndag 9 augusti, är det äntligen dags för tävlingsmatch. Laget får då ta sig till Saltsjöbaden, för match mot Fisksätra. Därefter duggar matcherna tätt inledningsvis (tre matcher på åtta dagar).

Nu kör vi!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter