20210524_110435_0000

Försäsong - uppdatering 1

Förberedelserna inför återkomsten i division 5 är i full gång. Laget har tränat två gånger i veckan sedan januari och första träningsmatchen är avverkad. En del förändringar i spelartruppen sker sedvanligt i samband med det säsongsuppehåll som just nu pågår.

Den första träningsmatchen spelades för en och en halv vecka sedan. Loket ställde upp med ett flertal prov- och gästspelare. Trots det ovana spelarmaterialet stod man ändå upp bra mot Bromsten (som i år kommer spela i division 5 norra) och förlorade bara  med 1-2 efter att motståndarna utnyttjat två fasta situationer. Kommande veckor finns ytterligare fyra träningsmatcher inplanerade. Loket möter i tur och ordning Parsian Väsby (div 5 norra), Söderhöjden (div 5 norra), Söderort (div 6 F) och Hässelby SK (div 5 norra). Loket ämnar sedan att antingen åka på till Uppsala för träningsläger alternativ genrepa mot IFK Vaxholm (div 5 norra) sista helgen innan seriespelet drar igång 13 april.

Vad gäller spelaromsättningen ser den ut på följande vis:

Klara nyförvärv
David Vestman, 29, målvakt
Erik Brundin, 28, försvarare
Joel Törmä, 29, försvarare
Magnus Åhlin, 29, mittfältare

Loket har fortsatt öppet för provspel. Dessutom tränar två gamla Lokomotivare regelbundet, varav en är riktigt sprängstoff i sillyväg. Loket räknar med att göra klart med ytterligare några namn innan serien drar igång.

Klara spelarförluster
Alexander Flink, 23, försvarare
Richard Tronstad, 34, mittfältare
Sebastian Svarvars, 32, mittfälatare
Gideon Asum Oyuga, 34, mittfältare
Ovideu Onea, 23, anfallare

Det är ytterligare några namn som inte helt är klart om/när de försvinner pga bl.a. flytt. Information om det kommer när det är helt definitivt.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter