20210524_110435_0000

Tuff start

Loket har hunnit avverka sina två första matcher. I premiären stod Kilimanjaro för moståndet hemma på Stora Mossen. Loket tog där ledningen både en och två gånger i första halvlek men med första halvleks sista spark blev det kvitterat. I andra halvlek böljade spelet och det kunde avgöras åt båda håll. Dessvärre föll det i slutskedet in en boll bakom Jocke i kassen och under slutforseringen fastställdes slutresultatet till 2-4.

Fyra dagar sedan, förra fredagen, var det match i Solna mot Råsunda IS. Första halvlek genomfördes på ett godkänt vis men långt ifrån den nivån laget kan. Även i denna match gjorde motståndarna mål med halvlekens sista spark vilket var mentalt tufft. I andra halvlek var det bara ett lag på planen och slutsiffrorna skrevs till 5-0.

Statistik omg 1 Kilimanjaro FC:
21’ 1-0 Kristian Andersson (Loket)
24’ 1-1 Nawir Nassor Seif
31’ 2-1 Olle Magnus Nyberg (Loket)
43’ Varning Per Henrik Fälldin (Loket)
45’ 2-2 William John
65’ Varning Fredrik Olin (Loket)
80’ Varning Abui Fuad Rashid
81’ 2-3 Nawir Nassor Seif
86’ 2-4 Abui Fuad Rashid

Statistik omg 2 Råsunda IS:
0’ Varning Siu Hei Pang
0’ Varning Kasper Nilson
0’ Varning Yanko Villanueva Ramos (Loket)

Nya tag på måndag då det vankas derby mot RA Stockholm. Avspark 20.00 på Stora Mossen!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter