20210524_110435_0000

Kryss när Loket tappade ledning i slutminuten

I lördags så var det återigen dags för loket att spela fotboll. Var bortamatch, och FC Hedvigslund som stod som motståndare. Matchen på Älta IP med den härliga sjöutsikten slutade 4-4(2-4).

Loket tog tidigt en sensationell 0-3 ledning, efter att effektiviteten varit på topp hos bortalaget. Men hemmalaget skulle komma igen till 2-3 innan loket gör 4-2 innan paus. Sista som händer i halvleken är dessutom att hemmalaget får en spelare utvisad efter två gula kort.

Men till trots att Loket har en tvåmålsledning, och en man mer på planen så är det Hedvigslund som skall komma att dominera resterande delen av matchen. Loket inser stundens allvar, att det är viktiga poäng på spel och tappar modet att hålla i boll och ha bollinnehav. Utan fokuserar mestadelen av andra halvleken på att slå ifrån sig och vårda ledningen som innehas.

Tyvärr så Lyckas Hedvigslund reducera genom ett bicicleta-mål, och kvittera med en 30-meters projektil upp i krysset. Slutresultatet blir 4-4, två tappade poäng. Men en extremt viktig poäng inkasseras, som innebär att loket tar sig upp på säker mark i tabellen. Strax före Atletico Nacka som också har 17 poäng, fast tre måls sämre målskillnad.

Statistik:
9’ 0-1 Kristian Andersson (Loket)
19’ Varning Arash Sobhani
24’ 0-2 Sebastian Asplund (Loket)
28’ 0-3 Mohamed Messaoud (Loket)
32’ Varning Luca Sciacca
33’ 1-3 Adam Johansson
37’ 2-3 Patrik Andersson Christiansson
41’ 2-4 Erik Ekengren (Loket)
45’ Varning Luca Sciacca
45’ Utvisning Luca Sciacca
60’ 3-4 Alexander Malm
64’ Varning Olle Magnus Nyberg (Loket)
83’ 4-4 Elias Lividikos
88’ Varning Andreas Berg

Matchtrupp:
1. Joakim Dahlgren 
2. Fredrik Olin 
3. Olov Vengelin 
7. Olle Magnus Nyberg 
9. Kristian Andersson 
13. Mohamed Messaoud 
14. William Knowles 
15. Ted Fontér 
16. Per Henrik Fälldin 
18. Sebastian Asplund (K) 
19. Erik Ekengren 
5. Zhenzi Zhang 
8. Oscar Hallberg 
11. Viktor Åhlander Cevallos 
12. Daniel Setterwall 
21. Tom Hedström 

Nästa match för lokets del är på måndag om en vecka. Då på hemmaplan mot Vasasällskapets FK. Extremt viktig match för loket som behöver ytterligare poäng för att säkra sin existens i division 5 till nästa år.
Avspark kl 20:00 på Stora Mossens IP.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter