20210524_110435_0000

Inför match: Saltsjöbadens IF

Gör Mohamed sitt åttonde mål för säsongen denna afton? Svaret på det finns på Stora mossens gröna konstgräs. Gör Mohamed sitt åttonde mål för säsongen denna afton? Svaret på det finns på Stora mossens gröna konstgräs.

Lokomotiv Blackeberg skall idag knyta ihop division 5 mellersta:s artonde omgång. Motståndet denna kväll på hemmaplan är Saltsjöbadens IF.

Loket kommer ifrån en övertygande 5-0 seger mot bottenkollegorna Atletico Nacka. En match där mycket av de spel och kvalite som finns i truppen äntligen visade sig, och där resultatet var i underkant. Hade mycket väl kunnat bli något fler mål framåt för loket.

Saltsjöbaden kommer ifrån kryss senaste matchen, den kampen slutade 3-3 mot mittenlaget Stureby SK. På de senaste tre matcherna har de tagit två poäng, och har i och med det väldigt långt poängmässigt till båda strecken i tabellen.

Loket har ikväll otroligt mycket på spel. Vid vinst så tar sig loket upp över strecket för första gången sedan april månad. Och med endast några få matcher kvar på säsongen så är nu alla poäng som samlas in livsviktiga.

Därför så hoppas vi ikväll på ett stort följe av hemmasympatisörer som kommer ner och stödjer hemmalaget till säsongens tredje hemmavinst.

Avspark ikväll, kl 20.00. Stora Mossens IP

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter