20210524_110435_0000

Andra träningsmatchen, andra förlusten

Fredrik Ohlin, som gör comeback i Loket år 2016, var millimeter ifrån att ge laget en 3-2 ledning med tio minuter kvar. Men skottet tog tyvärr i kryssribban och ut. Fredrik Ohlin, som gör comeback i Loket år 2016, var millimeter ifrån att ge laget en 3-2 ledning med tio minuter kvar. Men skottet tog tyvärr i kryssribban och ut.

På söndagen så var det dags för årets andra träningsmatch. Denna gång var det dags för det årliga mötet mot Gimonäs FC, som de senaste gångerna har slutat med nederlag. Denna gång skulle inte vara någon skillnad.

 Efter en godkänd insats så skrivs resultatet till 2-4 efter att Gimo fått in två snabba mål under matchens sista 3 minuter.

Lokets mål gjordes utav Daniel Finetto-Liljeqvist och självmål. Assisten gjordes utav Erik Ekengren.

Startelvan denna afton: Jocke - Tom, Olov, Zhenzi, Oscar - Ohlin, Olle, Basse, Wille - Erik, Daniel.
Avb: Nabaz, Christopher, Per.

/Redaktionen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter