20210524_110435_0000

Inför match: Bollstanäs SK

Kommer kapten Asplund göra årets andra mål? Det får ni reda på kl 20.00 på Stora Mossens IP. Kommer kapten Asplund göra årets andra mål? Det får ni reda på kl 20.00 på Stora Mossens IP.

Ikväll är det dags för årets sista hemmamatch.

Sedan premiären den 13e april så har vi krigat, kämpat och slitit. I våras mestadels i motvind, men nu på hösten så har det lossnat spelmässigt för Loket och poängen har börjat komma. Idag den 28e september så kan vi helt säkra våra existens i division 5 till 2016. Därför så hoppas vi från redaktionens sida att så många som möjligt av er alla supportrar och anhöriga kommer ner och visar ert stöd och uppskattning ikväll.

Loket ligger just nu på en 8e plats med tjugofyra inspelade poäng. Hemmalaget kan genom en vinst i afton avancera upp på en 7e plats eftersom att kraschlandande Qaran förlorade återigen denna omgång.

Vinner loket i afton så finns dessutom chansen att denna säsong hamna på trettiotalet poäng, vilket vi endast som förening lyckats med en gång i division 5 (förra året) i vår 19 åriga historia.

Dagens motståndare Bollstanäs SK ligger för närvarande på en 6e plats med 31 inspelade poäng. Laget började bra under våren men har nu på hösten stagnerat och har för närvarande långt till båda strecken. De kommer att hamna på antingen 6e eller 5e plats denna säsong. De har under hösten tagit 11 poäng på åtta spelade matcher.

Vårens möte mellan lagen slutade med en 4-2 vinst för Bollstanäs SK. Vi har revansch att utkräva ikväll.

Avspark ikväll kl 20.00 på Stora mossens IP. 

Stöd loket på plats.

/Redaktionen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter