20210524_110435_0000

Inför match: Rydbo IF

Tabelläget inför säsongens sextonde match för lokomotiv. Tabelläget inför säsongens sextonde match för lokomotiv.

Ikväll är det dags. Efter en inledning på hösten med matcher mot topplag så är det nu dags för en riktig "sexpoängs-match" mot Rydbo IF.

Läget i tabellen kan du se på bilden till höger. Vinst ikväll innebär att vi tar ett ytterligare kliv upp i tabellen, förbi Rydbo samt att vi distanserar oss rejält gentemot lagen på nedflyttningsplats. Förlust för loket och Rydbo gör samma sak, distanserar sig ifrån de tre lagen som då ligger på efterkjälken i botten. Alltså en ruskigt viktig match för båda lagen. Därför är detta en så kallad sexpoängs-match.  

Rydbo IF har börjat hösten med att ta poäng i två raka matcher. De har kryssat i två matcher, med  resultaten 0-0 mot Olympiacos samt 2-2 mot Åkersberga.

Loket har spelat en betydligt bättre fotboll i början på hösten , än vad som erbjöds i slutet av våren. Tre matcher har spelats, varav två av dem på bortaplan. På hemmaplan blev det seger med 2-1 mot FC Järfälla. Men på bortaplan har det blivit förluster mot Kungsängen samt Olympiacos. 

Så ikväll. Låt sambon sköta disken, spela in dagens avsnitt av idol, kolla målen från Arsenal-Liverpool någon annan gång, låt frugan sköta läxhjälpen ikväll. Lägg alla era måsten åt sidan för det viktigaste denna afton. Det viktigaste denna afton är att komma ner och stödja erat favorit-lok mot tre ruskigt viktiga poäng. Detta är helt klart en av årets absolut viktigaste matcher. Fotboll blir inte mer intressant än såhär.

Avspark kl 20.00 på ett soldränkt Stora mossens IP.

Stöd loket på plats.

/Redaktionen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter