20210524_110435_0000

Inför match: Olympiacos FC

Höstsäsongen inleds i ett språngande tempo, vilket innebär att det idag är dags för match nummer tre på sex dagar. Ikväll är det dags att bege sig ut till Bromsten för att spela mot topplaget Olympiacos FC.

Olympiacos har på tretton matcher hittills spelat in 23 poäng och ligger för närvarande på en fjärde plats. De kommer senast från en 0-0 match på bortaplan mot Rydbo, deras senaste seger var precis innan uppehållet. Då vann man med 2-0 mot FC Järfälla.

Senast Loket spelade mot Olympiacos FC, så blev det en bitter förlust på hemmaplan med 1-2. Då gjorde bortalaget segermålet i matchens sista minut, efter att Lokomotiv hade kvitterat tillställningen med ca 10 minuter kvar.

Nyheter idag är att Elias Gergi åter är spelklar efter sin avstängning.

Avspark i afton är 20.00 på Bromstens IP. Passa på ikväll att ta med er fredagsmyset  från TV-sofforna till Bromstens IP, för att se Loket ta tre nya poäng.

Stöd loket på plats.

/Redaktionen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter