20210524_110435_0000

Inför match: Kungsängens IF

Imorgon söndag är det dags för starten av höstsäsongen. Det har nu gott ca två månader sedan senaste matchen, men nu är det så dags igen.

Lokomotiv Blackeberg som avslutade våren med en dyster svit på sju raka förluster kommer nu till hösten stärkta och samlade och redo att börja ta poäng igen. Motståndet imorgon på Kungsängens IP kan inte på förhand vara mer inspirerande, det är match mot serieledande Kungsängens IF.

Kungsängen har denna säsong visat att de är ett mycket skickligt och kompetent div 5 lag. De har på de första 12 matcherna tagit 30 poäng, vilket innebär tio vinster och två förluster. De leder serien imponerande med sju poäng ner till nästa lag.

Senaste matchen mellan lagen på Stora mossens IP slutade med en 3-0 vinst för morgondagens hemmalag.

Vid seger imorgon för loket så kan man klättra upp från den nuvarande 12e platsen till en 9e plats.

Avspark imorgon är kl 17.00

För loket i tiden!

/Redaktionen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter