20210524_110435_0000

Inför match: Storskogens SK

IF Lokomotiv Blackeberg. Ikväll kör vi. IF Lokomotiv Blackeberg. Ikväll kör vi.

Idag den 17 juni är revanschens dag. Det är idag dags för loket att ta revansch mot Storskogen. Fredagens resultat och insats hade mycket att önska, men idag så skall det visas vad det innebär att möta Lokomotiv Blackeberg.

Idag den 17 juni, kl 20.00 på Stora mossens IP är också datumet, tidpunkten och platsen för årets största folkfest. Idag så ryktas det om lapp på luckan, fullsatta läktare. En fest i sann loketanda. Så passa på just idag att ta dig ner till Mossens Idrottsplats och vittna denna intressanta och viktiga match för vårt kära lok.

Truppen som skall bära hem alla tre poängen ikväll är följande:
Ted Fontér, Marcus Brien, Oskar Romell, Samir Radjai, Sebastian Asplund, Gustav Stegfeldt, Erik Jörmyr, Oscar Hallberg, Kristian Andersson, William Knowles, Joakim Dahlgren, Viktor Åhlander-Cevallos, Erik Ekengren, Sebastian Hyltingö, Henrik Fälldin, Marco Poblete.

Ikväll är det viktigare än någonsin. Stöd loket på plats.

/Redaktionen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter