20210524_110435_0000

Inför match: FK Bromma

Då var det så dags. Idag den 13 april är det 190 dagar sedan vår senaste seriematch, så nu är det äntligen dags för ny säsong och premiär i årets Div 5 Norra. Det är inte bara premiär ikväll, utan det är också årets första derbydrabbning mot lokalkonkurrenterna från västerort, FK Bromma.

Loket kommer ifrån en försäsong, som innehåller en del frågetecken. Målskyttet har inte kommit igång, och en del enkla mål har släppts in. Vilket har resulterat i en rad resultat som inte motsvarat förväntningarna. Men vi har samtidigt hållit igång med fotbollsträning sedan tidigt in på januari, så ikväll finns inga ursäkter. Målen skall göras och segern skall tas.

FK Bromma slutade förra året på en 8e plats av 12 lag i Div 5 Mellersta. Samma serie som Loket också spelade i. De var indragna i bottenstriden ända till slutet, och slutade på totalt 22 poäng, och var därmed 2 poäng från nedflyttning. 

Inbördes möten med FK år 2014 slutade totalt med 4 poäng till FK, efter 2-2 på FK-vallen i våras, och en 1-3 förlust i höstas på Mossen. 

Kuriosa är att Loket inte vunnit ett enda möte med FK Bromma, sedan uppflyttningen till div 5 år 2011. Och exakt när den senaste segern var, går ej att finna i STFFs magra statistikdatabas. Så ikväll smäller det.

Laget som skall ta en efterlängtad derbyseger ikväll är:
Joakim Dahlgren, Erik Jörmyr, Filip Hammar, Sebastian Eales, Oscar Hallberg, Samir Radjai, Henrik Fälldin, Fredrik Ohlin, Sebastian Asplund, Kristian Andersson, William Knowles, Daniel Hinders, Gustav Stegfeldt, Martin Stegfeldt, Sebastian Hyltingö samt Ted Fontér.

Avspark på Stora mossens IP ikväll är 20.00. Välkomna.

/Redaktionen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter