20210524_110435_0000

Vårens sista träningsmatch

Skall Carrot top knoppa in en boll ikväll? Det får du se om du kommer förbi Stora Mossens IP. Kl 20.30 Skall Carrot top knoppa in en boll ikväll? Det får du se om du kommer förbi Stora Mossens IP. Kl 20.30

Ikväll är det dags för vårens sista träningsmatch. Som förra veckan, är det denna vecka också våra träningsgrannar på mossen, Gimonäs FC som står för motståndet. Resultatet skrevs då till 1-4 vinst för Gimonäs.

Vi i Loket har på grund av förra veckan, en rejäl revansch att utkräva efter förra veckans dystra resultat. Ikväll är också det sista genrepet vi har i form utav match, innan premiären går av stapeln, på måndag mot våra bittra rivaler FK Bromma.

Med dessa förutsättningar så finns det inga andra alternativ för oss. Det är dags att vinna, och det är också dags att göra en klockren insats över 90 minuter. 

Matchstart är kl 20.30, spelplanen är Stora Mossens IP. Kom ner och kolla, och stödj ert lokomotiv till framgång.

/Redaktionen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter