20210524_110435_0000

Blixtblogg 2: Första träningen avklarad

Tillbaka på trevliga Quality Winn Hotel på Hisingen efter ett härligt första träningspass.

Gemytliga Backavallen bjöd på ett plaskblött plastgräs men trots det bistra vädret visade spelarna en grym attityd och en jäkla vilja precis som vi hoppats på. Det märks att grabbarna är taggade! Vi fokuserade på försvars- och presspel och jag tror de allra flesta kände i benen att de hade fått köra ganska hårt.

Då är det imponerande att se inställningen hos killar som Oscar Hallberg, Viktor Cevallos, Sebastian Hyltingö och Martin Sjödén som joggar de dryga 2 km tillbaka till hotellet. Jag gissar att de kan komma att ångra det när det vankas match på lördag...

Hotellet får betecknas som just trevligt, det är ingen flärd och utsikten från rummet lämnar ju en del övrigt att önska som synes på bilden, men skapliga gemensamma utrymmen såsom tex en generös relax och trevlig personal. Frågan är dock om vi får plundra mjukglassmaskinen i lobbyn i år?

Nu blir det snart middag och därefter följer fifa-turnering på storbildsproj. Mumma för en småbarnsförälder som med sorg bevittnar sin gamla ps3:a mögla i multimediaförvaringen... Jag räknar med att rida på underskattningsvågen i ett par matcher och sedan sopa hem hela rasket tack vare min rutin!

#Loketontour såklart!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • KOP » Hets från fansen:  ”Sicket klassiskt inlägg detta är. Gårdagens vaxburk i frillan - möcket bra.”

  • anonym » Lägerrapport del 1:  ”Kan se bergljung och olle framför mig.. -.-”

  • KOP » Lägerrapport del 1:  ”Förhärligt Jocke! Sitter och bajsar på jobbet och lever med i dina målande beskr..”

  • Jocke » Ingen rolig söndag...:  ”Jag skriver ju om Lokomotiv, stockholms bästa lag!”

  • Nidde » Ingen rolig söndag...:  ”hur gick de för djurgården då? skulle vara kul att veta om något sthlmslag gick ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-