20210524_110435_0000

Årets andra träning ägde rum mitt i torsdagens snökaos

Övre raden(från vänster): Jonas, Calle, Oscar, Olle, Joakim. Nedre raden(från vänster): Axel, William, Elias, Gustav, Erik(med skyffel), Sebastian, Fredrik. Övre raden(från vänster): Jonas, Calle, Oscar, Olle, Joakim. Nedre raden(från vänster): Axel, William, Elias, Gustav, Erik(med skyffel), Sebastian, Fredrik.

På torsdagens träning så var det dags för årets andra träning. Men det var en träning med rätt speciella förutsättningar. Kanske inte om man spelar i ett fotbollslag som från Sibirien, men rätt ovanligt här i Stockholm. Det var Stadshagen som var platsen, och det var nästan så att man kunde ha missat den enorma idrottsplatsen på grund av det tjocka snötäcket som täckte det hela. Bilden ovan ger en bra bild utav läget.

Stort tack till alla 12 spelare, samt diktator Linzander som medverkade och fick uppleva antagligen den mest minnesvärda träningen för säsongen.

Fler bilder från träningen finns under fliken media, och bildgalleri.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter