20210524_110435_0000

Inför match: Boo FF

Idag så stundar det toppmöte i Div 5 mellersta. Det är Lokomotiv Blackeberg på 1a plats inför omgång 16 som möter andraplacerade Boo FF, på bortaplan på Boovallen.

Vi alla minns hur det såg ut i våras, det var ett hemmalag som spelade ut Boo i 90 minuter och vann komfortabelt med 3-0. Fast att Boo kom till den matchen med statistiken 8-0-0 på de då inledande 8a matcherna i serien.

Boo kommer ifrån ett likaresultat mot Långholmen, den matchen slutade 1-1 på Stora essinge IP. de har hitttils skrapat ihop 28 poäng under seriens gång och har ett facit som lyder, 8-4-3 med en målskillnad på +21.

Loket kommer ifrån en hemmavinst mot toppkandidaten Hanvikens SK. Det blev en gastkramande vinst som slutade 3-2 till hemmalaget.

Dagens trupp:
Joakim Dahlgren, Sebastian Asplund, Jonas Åhman, Erik Ekengren, Kristian Andersson, William Knowles, Jonatan Karlman, Gustav Stegfeldt, Sebastian Hyltingö, Erik Jörmyr, Henrik Fälldin, Marco Poblete-Gonzalez, Martin Stegfeldt, Axel Nidén.

Matchstart på Boovallen kl 14.00.

La squadra!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter