20210524_110435_0000

Inför match: Sickla IF

Ikväll kl 20.30 så besöker Lokomotiv Blackeberg, Nacka IP för ett möte i Div 5 mellersta mot Sickla IF. I inledningen på hösten så är det för loket rekordtät matchande, då avsparken ikväll är 46h och 30 min efter slutsignalen i måndags.

Lokomotiv Blackeberg ligger för dagen på 5e plats med 25 poäng, och 2 poäng upp till serieledande Långholmen FC. Sickla ligger på en 10e plats med 12 inspelade poäng, ett poäng ner till Reymersholms IK som för närvarande ligger på nedflyttningsplats.

Sickla kommer ifrån en imponerande 3-0 vinst på bortaplan mot serieledande Långholmen FC. 

Lokomotivs senaste match slutade med förlust med 1-3 i måndags mot rivalen FK Bromma.

Senaste mötet mellan lagen spelades i våras, och slutade med 4-3 seger till Loket på Stora mossens IP.

Dagens trupp:
Joakim Dahlgren, Mikael Engström, Jonas Åhman, Fredrik Ohlin, Erik Jörmyr, Kristian Andersson, Jonatan Karlman, Henrik Fälldin, Oscar Hallberg, Gustav Stegfeldt, Erik Ekengren, Viktor Åhlander-Cevallos, William Knowles, Marcus Brien.

La Squadra!
Forza Loket!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter