20210524_110435_0000

Förlust efter dramatiska slutminuter

Den viktiga "6-poängsmatchen" mot Turkiska SK blev tyvärr ett nederlag för Lokomotiv. På frånvarolistan märktes i synnerhet skadade skyttekungen Kristian Andersson och 2012 års MVP, tillika kapten, Sebastian Asplund som begett sig till sydligare breddgrader.

Det till trots ställde ändå Loket upp med en stark 16-manna trupp som bör vinna en match som denna. Men ett hungrigt Turkiska var för dagen snäppet vassare och avgick därför med seger 2-4. De gick till halvtid med en 1-2 ledning men när Jonatan Karlman nickade in 2-2 i matchens 87:e minut var samtliga övertygade om åtminstone ett kryss för Lokets del. Så blev inte fallet och Turkiska fick in 2-3 minuten efter på en fast situtation och i matchens sista minut fick de rinna igenom och sätta 2-4.

Erik Jörmyr glömde att medta hatten, som ändå symboliskt delades ut till Karlman, vilket gör att han nu författat en matchrapport som går att läsa här.

Tung förlust men det finns möjlighet till revansch redan nu på söndag då Loket gästar Täby SC för match mot Täby City.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter