20210524_110435_0000

Hets från fansen

Helgen lider mot sitt slut och man sitter i vanlig ordning med gårdagens vaxburk i frillan, smygande huvudvärk och snabbkäk i magen. Gårdagens match var ingen höjdare direkt, vi var två olika lag i matchen, ett energiskt lag med stundtals riktigt bra spel i första halvlek till att i andra halvlek fallera totalt och sakna inställning. Tråkigt men det är bara att ta nya tag!


Efter matchen var det bara att svida om till kavajen och kliva in i dimman. Förkrök hos kryckan där ryssvodka och ljummen Carlsberg klunkades i mängder. Sedan drog vi ett starkt gäng till GIH för att mingla med överförfriskade damer som hade supit sen 19-snåret, skönt att inte vara ensam med att dregla och sakna omdöme för en gångs skull. I vanlig ordning när jag blir lite glad i hatten så kan lite vad som helst hända och denna gång var det bardisksdans som stod på agendan. När man är in the zone så tror jag att jag är king of dance likt MJ men för det objektiva ögat såg det nog ut lite såhär tyvärr:

Idag har ju största målet varit att bli människa igen vilket jag lyckats med någorlunda med nu vid 23-klicket, stabilt! Dagens fotbollsmatcher har varit spännande att följa, framförallt att se Tottenhams vändning mot Manchester Shitty var roligt, nu kan nämligen världens bästa lag säkra ligan imorron mot ett mediokert Aston Villa, det ser man fram emot. Glory Glory Man United!

/ Olle "R.Giggs" Nyberg

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • KOP » Hets från fansen:  ”Sicket klassiskt inlägg detta är. Gårdagens vaxburk i frillan - möcket bra.”

  • anonym » Lägerrapport del 1:  ”Kan se bergljung och olle framför mig.. -.-”

  • KOP » Lägerrapport del 1:  ”Förhärligt Jocke! Sitter och bajsar på jobbet och lever med i dina målande beskr..”

  • Jocke » Ingen rolig söndag...:  ”Jag skriver ju om Lokomotiv, stockholms bästa lag!”

  • Nidde » Ingen rolig söndag...:  ”hur gick de för djurgården då? skulle vara kul att veta om något sthlmslag gick ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-