20210524_110435_0000

Flashbacks från korpen

Vi hade match igår. Vi ställdes mot Åkeshovs IF, ett nystartat gäng från Div 7 som skulle visa sig vara ett gäng griniga snorungar. Jag har förutom Loket spelat korp-fotboll de senaste 6-7 åren och detta Åkeshov vi mötte idag påminde rejält mycket om ett normalt motstånd i just korpen. De saknade organisation i försvar och anfallspel, saftade på ett dussin par rejält fula efterslängar för att sen klaga på domaren vid varje domslut. Samt blev det mer o mer oseriösa desto längre matchen gick. Så pass att när de i slutet brände lägen så började halva laget garva och halva laget fann inget intresse i att jobba hem, utan de formerade sig i någon form utav 5-manna anfall på slutet... Detta resulterade tyvärr i att vår koncentrationsnivå också gick nedåt, synd men i det läget var matchen redan avgjord. 

 

Men vinst är alltid vinst och vi vann med 4-1(2-0). Väldigt skönt att vinna nu i början på året, det gör oss samtliga i Lokomotiv gott! Kristian har påbörjat säsongen där han avslutade den senast med att göra mål, 3 mål på 2 matcher än så länge. Ohlin är hittills 100% med 1 mål i en match och Diktator Perry fick göra ett inhopp som också slutade med ett mål på kontot! Trist för mig måste jag tillägga att mitt i all korp-stämning så fick jag släppa in årets första balja... Hade gärna drygat mitt hålla-nollan facit lite längre, men inget att gräva ned sig för! Är ju faktiskt upp till mig i slutändan att rädda bollarna eller ej!

 

Nyheter i Loket-land:
-Vi alla fick beskedet igår i omklädningsrummet att Kristian tackar för sig som Lagkapten för Loket, och därmed så tog diktatorerna Setta och Perry ett gemensamt beslut att ge Sebastian "basse" Asplund bindeln. 

- Vi har just nu två stycken provspelare i Loket. Theo och Tobias! 

- Och sist men inte minst. Den interna Stryktipstävlingen är i sitt slutskedel, Den 8e omgången gick av stapeln i lördags och den resulterade i att undertecknad klev förbi Diktator Setterwall till 1a plats med 2 poängs marginal. "Settas" mindre bra omgång gjorde också att det tätades till i kampen om penga-plats(topp två) då folket bakom knappade in!

 

Beroende på väderlek så är det fysträning ikväll och på onsdag så är det träning ytterligare en gång i brommahallarna!

Allt för nu!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • KOP » Hets från fansen:  ”Sicket klassiskt inlägg detta är. Gårdagens vaxburk i frillan - möcket bra.”

  • anonym » Lägerrapport del 1:  ”Kan se bergljung och olle framför mig.. -.-”

  • KOP » Lägerrapport del 1:  ”Förhärligt Jocke! Sitter och bajsar på jobbet och lever med i dina målande beskr..”

  • Jocke » Ingen rolig söndag...:  ”Jag skriver ju om Lokomotiv, stockholms bästa lag!”

  • Nidde » Ingen rolig söndag...:  ”hur gick de för djurgården då? skulle vara kul att veta om något sthlmslag gick ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-