20210524_110435_0000

Ödeslandskamp från TV-soffan

Tobias Hysén, Fredrik Ohlins ögonsten kommer att spela från start i kvällens landskamp... Tobias Hysén, Fredrik Ohlins ögonsten kommer att spela från start i kvällens landskamp...

Så var det dags för det nya rymdskeppet Friends Arenas riktiga eldprov. Den första tävlingslandskampen i fotboll mot dom grönvita vilt kämpande Irländarna, så beskrivs i alla fall irländarna enligt alla urtvättade klyschor inom media. 

Femtiotusen biljetter sålda och det är knökfullt, hoppas då att publiken levererar riktigt bra tryck. Helst inte då ifrån irländarna. För britter har redan sjungit ut de svenska fansen under en landskamp på den nya monsterarenan... Så Camp Sweden och resten av alla kostymnissar och sponsorfolk på läktarna får ta mej tusan ta i lite i afton!

 

Kvällens bomb är att Tobbe är i startelvan, och ingen är mer glad över det än Lokets informationsansvarig och ytterspringare Fredrik Ohlin. Han håller på blåvitt, oklart hur man kan gilla ett så vidrigt lag som ifk sillstryp men det är en helt annan sak. Han är där på plats idag t.om med loketspelarna Olle och Hyltan. Så de två lär väl få höra matchen igenom om han kärlek till den blåvite...

 

Men jag är mer än lycklig över att få uppleva matchen från TV-soffan, Colan är kyld och chipspåsen är inköpt. Blir fan inte bättre! Jag väntar på gnagets smygpremiär på Friends på söndag mot HJK Helsingfors!

Om matchen så tror jag att den blir målrik, Sverige är ihåliga bakåt och med ett osäkert försvar och en målvakt som håller på och rutnar bort i ett Turkisk medelgäng... Z på topp kommer leverera. Sen är irländarna inte helt ofarliga med lite PL och spelare från Coca-Cola ligan. gissar på 3-1 till vårt blågula Svedala.

Heja Sverige! Snart börjar uppsnacket på Kanal 5, måste hinna preppa vardagsrumsbordet med kvällens delikatesser haha

Allt för nu!

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • KOP » Hets från fansen:  ”Sicket klassiskt inlägg detta är. Gårdagens vaxburk i frillan - möcket bra.”

  • anonym » Lägerrapport del 1:  ”Kan se bergljung och olle framför mig.. -.-”

  • KOP » Lägerrapport del 1:  ”Förhärligt Jocke! Sitter och bajsar på jobbet och lever med i dina målande beskr..”

  • Jocke » Ingen rolig söndag...:  ”Jag skriver ju om Lokomotiv, stockholms bästa lag!”

  • Nidde » Ingen rolig söndag...:  ”hur gick de för djurgården då? skulle vara kul att veta om något sthlmslag gick ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-