20210524_110435_0000

Ingen rolig söndag...

Näe du, det här var ingen rolig söndag... Europatipset gick i vanlig ordning åt helvete. Tidigt också så att det är ointressant att följa efter de inledande italienska matcherna.

 

Sen för att göra söndagen ännu lite mer deprimerande så kollade jag in ÖIS-AIK i svenska cupen... Bra initiativ av SVT att sända svenska fotboll! Men tyvärr så kollade jag på AIKs genanta så kallade försök att spela fotboll på Valhalla IP. Var faktiskt helt ärligt den sämsta insatsen jag någonsin sett AIK göra i en tävlingsmatch de senaste tio-femton åren. Utspelade av ett superettan lag.

 

Detta unga ÖIS som är nyuppflyttat från div 1 med David Leinar som största profil fick göra fyra mål och alla dessa efter pinsamt agerande av försvaret med defensiva blunders av främst Majstorovic och Turina... Först nämnda "Maestro" gjorde en rent utsagt pinsam insats, som han toppade med att passa fram ÖIS till 4-0 målet... Får det där skalliga "Viking Line" fartyget starta i premiären mot Elfsborg måste man faktiskt ifrågasätta Andreas Alms kunnande som chefstränare. Nonchalant, långsam och orörlig som ett jävla lastfartyg... Hoppades länge på att han skulle bli en lyckad värvning av AIK men erkänner helt ärligt att jag hade fel. Daniel Majstorovic är helt slut som fotbollspelare på elitnivå. Sen ska jag inte skylla förlusten på en spelare enbart, samtliga AIK-spelare var usla...

 

Ända positiva från söndagen var att Papiss Cissé gjorde 2-1 för Newcastle på stopptid(90+3). Det gjorde att mitt läge i stryktipstävlingen ser bättre ut än om det skulle blivit kryss då Ohlin som vann omgången skulle fått en pinne extra då! Ställningen visar jag stolt upp till höger! haha

 

Här näst i Loket-land så är det fotbollsläger på agendan! Vi åker från stockholm på torsdag förmiddag för det första träningspasset mitt på dagen på torsdag, i Kungsbacka Göteborg. Vi är 15 deltagare, spelare och diktatorer inräknat! Ska bli väldigt trevligt att åka iväg och få känna på plastgräset, blir sammanlagt 4 träningspass och en match under tre intensiva dagar med lite festligheter på avenyn som avslutning!

Ni som följer bloggen kommer att få dagliga rapporter från allt som händer i Kungsbacka med om jag har tid djupgående inlägg om träningarna och allt annat som är värt att nämna!

Allt för nu!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • KOP » Hets från fansen:  ”Sicket klassiskt inlägg detta är. Gårdagens vaxburk i frillan - möcket bra.”

  • anonym » Lägerrapport del 1:  ”Kan se bergljung och olle framför mig.. -.-”

  • KOP » Lägerrapport del 1:  ”Förhärligt Jocke! Sitter och bajsar på jobbet och lever med i dina målande beskr..”

  • Jocke » Ingen rolig söndag...:  ”Jag skriver ju om Lokomotiv, stockholms bästa lag!”

  • Nidde » Ingen rolig söndag...:  ”hur gick de för djurgården då? skulle vara kul att veta om något sthlmslag gick ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-