20210524_110435_0000

Försäsongens kanske sista inomhuspass

Så var dagen kommen. Dagen jag har väntat på sen ungefär efter nyår. Att få åter igen ställa mina gamla handbolls inneskor längst upp på hyllan och damma av utomhusskorna! Nästa veckas träning blir inställd pga vårt fotbollsläger i kungsbacka och sen veckan efter det är det förhoppningsvis så bra väder att man kan spela utomhus!

 

Personligen så anser jag inte att det ger så mycket för egen del att stå målvakt i ett litet handbollsmål, bra att hålla igång men blir egentligen inget mer än så... Men jag ska inte kasta någon skit på träningstillfällena i sig, alltid bra att hålla igång fotbollsspelandet och hålla gruppen intakt! 

 

Igår var vi 9 ordinarie spelare från början, men sen lite senare kom en provspelare Gustav som gjorde oss till 10 stycken tappra! Var väl ingen höjdarträning rent spelmässigt eller för mig personligen, tror att det är fler än jag som börjar bli suktade efter konstgräset istället för betonggolvet... Om någon ska hyllas så måste jag hylla diktator och min målvaktskollega Daniel "setta" Setterwall! Medan jag stog och hade rätt lite att göra så hade Setta raka motsatsen, Han gjorde det svårt för mina medspelare att göra mål genom en hel drös med kvalitetsräddningar! Har hellre en träning med full fart som i settas fall än den träningen jag fick, huvudräkningen att försöka hålla koll på hur många skott setta fick på sig... haha. Jag hade väl i och för sig lite att göra men inte i jämförelse.

 

Allt för nu!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • KOP » Hets från fansen:  ”Sicket klassiskt inlägg detta är. Gårdagens vaxburk i frillan - möcket bra.”

  • anonym » Lägerrapport del 1:  ”Kan se bergljung och olle framför mig.. -.-”

  • KOP » Lägerrapport del 1:  ”Förhärligt Jocke! Sitter och bajsar på jobbet och lever med i dina målande beskr..”

  • Jocke » Ingen rolig söndag...:  ”Jag skriver ju om Lokomotiv, stockholms bästa lag!”

  • Nidde » Ingen rolig söndag...:  ”hur gick de för djurgården då? skulle vara kul att veta om något sthlmslag gick ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-