20210524_110435_0000

Rekordnotering på gårdagens fyspass

Övre rad fr.v: Kristian, Oskar, Karlman, Ohlin, Basse, Olle, Hyltan, Simon. Nedre rad fr.v: Jonas, Sjöden, Jocke, Viktor Övre rad fr.v: Kristian, Oskar, Karlman, Ohlin, Basse, Olle, Hyltan, Simon. Nedre rad fr.v: Jonas, Sjöden, Jocke, Viktor

Så var det dags igen. Som vanligt samling kl 19.30 måndagar på kulan vid åkeshovs tunnelbana. Fyspass, och denna gång var det mer fokus på långdistanslöpning. Positivt denna vecka var antalet deltagare, vi var hela 12 stycken. Hade varit 13 om inte Scherdin kommit till samlingsplatsen för sent...

 

Vi var ute och löpte i ca 75 minuter och det en var blandning av långdistans och små pauser med intervallövningar och andra mer fysiska övningar som armhävningar och utfall. Ohlin höll i vanlig ordning taktpinnen och han har hittills gjort det med bravur!

 

Sträckan vi löpte var ungefär något liknande om jag minns rätt. Åkeshov-Nockeby-Ålsten-Alvik-Stora Mossen-Olovslund-Nockeby-Mål. När vi löpte igenom Ålsten så kunde man ju bara konstatera att det är en del rika människor bor där. Var helt overkligt, vissa villor på Grönviksvägen var helt sjukt stora. panoramafönster, kritallkronor, egna bryggor etc. hade man inte egen båtplats i mälaren så hade man en rätt grym utsikt istället. Det är där jag ska bosätta mig sen när jag vunnit Eurojackpott helt klart, i alla fall ha ett sommarhus där... 

 

Min prestation på fyspassen då? Den är lite upp och ner. Som målvakt så är det viktigt att formen är lika bra som för utespelarna, Gäller att kunna prestera de gånger per match man ställs på prov. Koncentration och kondition går hand i hand, Har jag konditionen så är det lättare att bibehålla koncentrationen match/träningen ut, så där har jag lite att ta tag i.

 

Men kände att det gick bra igår, kom in i andra andningen och löpningen gick OK. Intervallövningarna är väl inte min styrka då jag aldrig varit någon accelerationssnabb eller explosiv löpare. Trivs bäst på längre distanser där jag kan lägga mig i ett tempo som jag sen kan fullfölja den sträckan man löper. 

 

Träning igen på onsdag! Hoppas på lika stort antal lokomotivare då.
Allt för nu!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • KOP » Hets från fansen:  ”Sicket klassiskt inlägg detta är. Gårdagens vaxburk i frillan - möcket bra.”

  • anonym » Lägerrapport del 1:  ”Kan se bergljung och olle framför mig.. -.-”

  • KOP » Lägerrapport del 1:  ”Förhärligt Jocke! Sitter och bajsar på jobbet och lever med i dina målande beskr..”

  • Jocke » Ingen rolig söndag...:  ”Jag skriver ju om Lokomotiv, stockholms bästa lag!”

  • Nidde » Ingen rolig söndag...:  ”hur gick de för djurgården då? skulle vara kul att veta om något sthlmslag gick ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-